George si Micky – 6 Mai 2017

Nunta Alina si Costin

Cununia Civila

Pregatiri

Cununia Religioasa

Sedinta Foto

Petrecere

Nunta Iuliana si George

Pregatiri

Sesiunea Foto

Cununia Religioasa

Petrecere

Trash the dress

 

Nunta Florentina si Mihai

Florentina si Mihai, un cuplu frumos plin de viata care si-au trait ziua nuntii deschisi si cu multa bucurie. Mi-a fost greu sa fac o selectie pentru a posta cateva fotografii realizate.

 

Cununia civila

Pregatiri

Cununia Religioasa

Sedinta Foto

Petrecere

Nunta Florentina si Bogdan

Multumesc Florentinei si lui Bogdan pentru ca am avut ocazia sa fiu fotograful la unul din cele mai importante evenimente din viata lor. Un eveniment plin de bucurii, cadouri de la prieteni, glume si multe multe altele. A fost o zi magica si pentru mine.

 

Nunta Andreea si Ionut

 

Nunta Cristina si Dan

Dupa sesiunea foto de logodna avuta cu ei in primavara, am avut placerea sa fiu fotograful lor si la nunta. M-am simtit extraordinar si am putut fi parte din bucuria lor pentru o zi de vis din viata lor. Fotografiile vor spune doar o mica poveste din aceasta bucurie 🙂

Cristina & Dan: 

Nu cred sa existe fotograf mai potrivit pentru a transmite emotiile in stare bruta, nealterate. Sa colaboram cu Dan a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o. Am stiut ca nu va face doar o treaba buna, ci exceptionala, ca va fi langa noi si ca va surprinde cele mai fericite momente din viata noastra exact asa cum au fost: vii.

A fost o experienta de neuitat, in urma careia am primit cele mai autentice amintiri.