Daruind…

Pe scurt… anul trecut am ajuns in Zanzibar impreuna cu Ruxandra. Ne-am bucurat din plin de aceste locuri, acesti oameni, acesti copii, de cerul liber si multe altele. Dupa acea calatorie de doua saptamani am organizat o expozitie de fotografie cu donatie pentru copiii din Zanzibar (satul Kilimajuu, locul in care se afla si vila la care am stat: Miramont Retreat Zanzibar).

Nu am facut nimic cu banii stransi pana astazi, cand am reusit sa luam o parte din copiii de la scoala Kilimajuu intr-o excursie prin Zanzibar:  Prison Island – Jozani Forest – Spice Tour (locul in care am luat si masa). Sunt locuri in care nu au ajuns multi dintre adultii din Zanzibar, sa nu mai vorbim de copiii de aici.

Tin sa multumesc in primul rand Ruxandrei care mi-a fost alaturi in calatorii si care s-a implicat cu sufletul in organizarea expozitiilor si a turelor. Multumesc lui Radu Colis pentru ca ne-a pus la dispozitie locatia si ne-a sprijinit in organizarea turelor. Multumesc lui Laici pentru suportul de aici si pentru ideile minunate pe care le are. Multumesc tuturor celor care au contribuit anul trecut la expozitia “Zanzibar sub cerul liber”. Multumesc celor care ne-au fost alaturi anul acesta in tura foto. Multumesc tuturor celor care ma urmaresc.

Imi este greu sa exprim in cuvinte ceea ce a fost astazi, asa ca voi lasa imaginile sa vorbeasca de la sine.

Share it if you enjoy it: