Despre ascultarea gandurilor insistente

Dupa o saptamana petrecuta in Bucovina alaturi de Sorin, Alina, Mara, Bogdan si Nury, am decis pe ultima suta de metrii sa-mi continui calatoria spre Tusnad.

Datorita ninsorilor nu am reusit sa ajungem pe Rarau in decurs de o saptamana.
Astazi 30 Ianuarie 2014 mi-am luat la revedere de la cei ce mi-au fost alaturi si am pornit spre Tusnad. Am avut o bucurie frumoasa sa vad ca soarele se vedea destul de puternic printre nori.
Am mers cca. 20km, insa pe intreaga durata a calatoriei imi tot venea in gand “Rarau… Rarau… Rarau”. Am inceput o discutie cu mine insumi. Mi-am pus mana pe inima si m-am intrebat: “Unde vrei sa mergi… Rarau”. Cu toate acestea am continuat spre Tusnad
spunandu-mi “Orice alegere fac, este alegerea corecta”. Mi-am continuat drumul insa gandurile imi tot veneau.
In urma unei discutii telefonice cu Gina, imi spune “Acum ar fi fost fain pe Rarau”. Dupa ce am inchis telefonul am intors masina 🙂 si am pornit spre Rarau. Gandurile imi dispar si in mintea mea se lasa liniste, dupa nici un km de mers simt cum ma invaluie un val de bucurie.

Sorin: “ignoranta este cea mai mare greseala”. La mine au rasunat ca un tun, si asa este. Sa ignori gandurile care persista, inseamna practic sa nu mergi in bucurie pe drumul ales.

Ascultarea intuitiei imi da curaj, incredere si imi lumineaza sufletul.

Povestea a continuat cand mai aveam 11 km de mers pana pe Rarau, insa drumul era blocat, nu mai puteam inainta cu masina. Mi-am pregatit rucsacul, hainele necesare si am luat-o la pas.

Iata cateva fotografii realizate in aceasta calatorie.

Share it if you enjoy it: