Din Zanzibar în Vama Veche

S-a întunecat deja de câteva ore și noi tot pe drum suntem. Măsurăm curajoși ritmul oceanului, ne înhămăm până peste măsură cu bagaje și ne lăsăm conduși de un localnic pitic și străin până la cazarea de care nu știu cum se face că nu a auzit nimeni în afară de el. Adrenalina ne ajută să depășim frica de necunoscut. Suntem oricum foarte fericiți să ajungem pentru prima oară pe continentul african, în Zanzibar, unde avem de gând să petrecem câteva săptămâni.

Zanzibar, bucuria noastră! Ziua 8. După o zi întreagă de traseu cu bicicleta, dintr-un colț în celălalt al insulei, ajungem acasă, frânți. Aici dăm ochi în ochi de o supergașcă de români cu care împărțim cazarea. Fiecare dintre ei ne aduce bucurie atunci când „îi povestim”, însă de data asta este vorba despre Catrinel și Daniel.

Zanzibar Septembrie 2015

Catiushca, femeia cu privire electrică și pătrunzătoare, plină de energie și de veselie, organizată și planificată, mereu pregătită să caute soluții.

Daniel, bărbatul elegant și atent, artistul echilibrat, care transmite bun și blând prin operele lui.

Cati & Daniel

Viitori părinți, pe la jumătatea lui august. Și cum astăzi, pe 31 iulie celebrează prima lor întâlnire, iată-i la mare, în Vama Veche, acolo unde în urmă cu 8 ani se întâlneau în iubire… La mulți ani!!!

Suntem foarte multumitori pentru faptul că putem surprinde iubirea în natură, din perspectiva unei frumoase prietenii ce a început pe continentul negru și continuă acasă.

Vă invităm să vă bucurați și voi de crâmpeie din iubirea lor!

Foto și text: Ruxandra&Dan Mirică

Share it if you enjoy it: