Sarichioi

În Delta Dunării

Prima ieșire fotografică de după pandemie a fost în Delta Dunării la sfârșitul lunii iunie, mai exact în Gorgova după o oprire la Sarichioi pentru a fotografia răsăritul de soare.

Am plecat cu gândul la răsăritul din Sarichioi, un loc drag mie deși a fost pentru a doua oară când am ajuns aici. Am plecat din București în jurul orei 1:30am și chiar dacă nu am avut parte de norii la răsărit, ne-am bucurat din plin de un răsărit curat reușind câteva fotografii care au intrat rapid la suflet.

După răsăritul de la Sarichioi ne-am îndreptat spre Gorgova, locul unde am petrecut 3 zile pline și unde am ieșit cu barca la fotografiat la de fiecare dată la răsărit și apus.

Pelicanii i-am fotografiat din toate unghiurile și în toate tipurile de lumină 🙂 Cea mai plăcută surpriză în schimb a fost Codalbul. I-am surprins de mai multe ori destul de aproape de noi, evident pentru tunurile cu care am fotografiat.

Un alt aspect pe care-l iubesc la Delta Dunării este faptul că am servit pește la toate mesele pe care le-am avut… ciorbă de pește, saramură, prăjit…

Vă las în compania fotografiilor surprinse, o selecție mică din multitudinea de momente surprinse nu înainte de a vă spune și ce echipament am folosit:

Canon 5D Mark IV cu obiectiv Canon 100-400mm f4,5-5,6L cu IS versiunea II și extender Canon 1.4x tot versiunea II și 16-35mm f4L cu IS.

Share it if you enjoy it: