Lofoten, Norvegia – fotografiile participanților

Iată că s-a încheiat și prima tură foto din Lofoten, Norvegia. Unul din lucurile cele mai faine în aceste ture, nu este vorba doar despre locurile pe care le vizitez ci și de oamenii în preajma cărora mă aflu. Povești noi de viață, dorințe, așteptări, împlinirea viselor… toate în jurul pasiunii, pasiunii pentru fotografie.

Fotografia este doar motivul de a ieși, de a te deschide în primul rând în fața naturii, de a te deschide în fața oamenilor, de a te manifesta. Așa cum este fotografia pentru mine, la fel poate fi orice altceva pentru altcineva, important este să se trezeasca pasiunea, dorința de căutare, de explorare și creație.

Dacă în țările mai de suflet mie ca India, Nepal, Tanzania… viața stradală este foarte bogata, interacțiunea umana este foarte prezentă și puternică, am descoperit in Norvegia (Lofoten) o noua lume, cu case aflate la distanță unele de altele și cu foarte puțini oameni pe străzi, cel puțin în sezonul de iarnă în care am fost eu. Cu toate acestea puținii oameni localnici pe care i-am întâlnit au fost foarte primitori, deschiși, senini și chiar cu o pace interioară deosebită aș putea spune.

Ar mai fi multe de spus, însă cel mai bine vă las în compania fotografiilor realizate de participanții la tura foto (Cristina Astefănoaie, Cristina Mărășescu, Cristina Poncu, Dan Mărășescu, Denisa Vlaicu, Narcisa Ichim, Radu Caraion, Răzvan Teodoreanu, Valentin Armianu, Adrian Popan și Dan Mirica):

 

Share it if you enjoy it: