Povestile padurii

Ieri am avut un client in satul Dridu šŸ™‚ si la intoarcere am trecut printr-o padure (intre Dridu si Movilita), padure de care m-am indragostit la prima vedere, asa ca astazi dimineata am luat-o spre ea…

Dupa un rasarit curat la o temperatura de -20 grade m-am bucurat de linistea padurii, de adierea vantului, de scartaitul copacilor si de gerul inspirat adanc. M-am abatut cu masina de pe drumul principal pe o alee curatata iar la un moment dat m-am oprit pentru a ma aventura si pe jos. La intoarcereĀ dau sa pornesc motorul si … gata bateria šŸ™‚ din cauza frigului gata si bateria de la telefon. Uite asa am ramas plin de amuzament in mijlocul padurii (bine ca nu am fost la apus). Dupa cateva tentative de a impinge masina pana la strada principala sa vada oamenii ca am probleme, am decis sa merg singur si sa le fac cu mana, da in mijlocul padurii sa le fac cu mana si sa ma creada ca am ramas in pana.

Dupa doua masini care m-au ignorat mi-am dat seama ca trebuie sa depun mai mult efort, asa ca la a treia masina am fluturat cheile cu frenezie facand semne cand sa opreasca, cand aratand spre padure. Spre bucuria mea a oprit si evident omul din masina care a indraznit sa opreasca era cat mine de inalt doar ca de vreo 3 ori mai lat.

Mai jos cateva din cadrele surprinse.

Share it if you enjoy it: